Träning, hälsa och kost - tre viktiga saker för oss

Genom hela livets alla förändringar följer tre stora rubriker som hjälper oss på traven. Vi sammanfattar gärna dessa med "god hälsa" och det innefattas av motion i vardagen, hälsosam kost och överlag bra hälsa. Dessa tre faktorer är särskilt viktiga om du utövar någon sport, men även för dig som inte gör det.

Låt träningen bli din vän

Att träna och vara aktiv har många hälsofördelar, både för din kropp och din själ. Det är en stark rekommendation att röra på dig minst 30 minuter per dag. Väljer du att satsa på bekväma kläder, gärna som även är snygga, blir det enklare att träna.

Träning, hälsa och kost vid graviditet

En hälsosam baskost är viktig för alla, men speciellt för dig som är gravid. Som gravid kan du även behöva kosttillskott som tillgodoser det fulla behovet av olika vitaminer och mineraler för både dig och livet som växer inuti dig.

Det finns många bra hjälpmedel som gör det enkelt att träna och äta rätt vid en graviditet. Det är en underbar tid av ditt liv som dessutom kan bli ännu bättre med en hälsosam livsstil.


Välkommen

Välkommen till Sportlobbyn. Här kommer det som du kanske redan förstår att skrivas om sport men även om spel som kan vara av intresse. Vi, Kenneth och Erik är två sport- och speltokiga killar som ser till att det kommer att finnas läsvärda artiklar på denna sajt.

Facebook

Senaste Nytt