Sportlov och andra härliga vinterlov

Vi är mitt upp i den period då det firas sportlov i vårt avlånga land. Det är nu som många väljer att åka till fjälls för en veckas fantastisk skidåkning. Som tur är så har det kommit en hel del snö i fjällen även detta år. Kanske inte lika mycket som andra år men det finns snö i de flesta backarna.

Att få åka iväg en vecka under sport- eller påsklov är något som många väljer att göra. Det gäller att ta vara på den tid som finns med solens strålar och underbara väder. Ja, nu kanske vi tog i lite för det är inte alltid som det är fint väder även om man önskar detta. Väderomslag kan vara att förvänta sig om man åker till fjälls. Även om solen skiner ena dagen så kan de se annorlunda ut dagen därpå. Det gäller att man har kläder som kan anpassa efter den aktivitet som man ska göra.

Se till att ha med tillräckligt med varma kläder på er resa. Ett sätt är att använda er av skaljackor som är ett fantastiskt skydd mot vind och snö. Lager på lager principen är fantastisk och att först ta på ett underställ i ull är att föredra. Andra lagret är till för att absorbera den fukt som kommer från första lagret. Tredje lagret är det som ger dig värme och fjärde lagret kan vara just en skaljacka som ger dig skydd mot vind och väta.


Välkommen

Välkommen till Sportlobbyn. Här kommer det som du kanske redan förstår att skrivas om sport men även om spel som kan vara av intresse. Vi, Kenneth och Erik är två sport- och speltokiga killar som ser till att det kommer att finnas läsvärda artiklar på denna sajt.

Facebook

Senaste Nytt