Spelbolag där man kan spela på e-sport

E-sport har verkligen blivit en trend som bettingbolag behöver förhålla sig till. I början var det bara några få bettingbolag som erbjöd e-sport. Idag har e-sporten blivit som vilken annan sport som helst och det har lett till att allt fler valt att plocka in den i sin sportsbook.

Än idag är det tyvärr inte alla spelbolag som har e-sport i sin sportsbook, men antalet ökar. Här kan du läsa lite om några olika spelsidor som faktiskt är tillräckligt kloka för att ha e-sport i utbudet. Samtliga av dessa sidor är också kända för att vara generösa när det kommer till välkomstbonusar, något som aldrig direkt kan skada.

Leo Vegas

En av de större bettingsidorna som tack och lov har e-sport i utbudet är Leo Vegas. Dels kan du betta på kommande matcher, men du kan också välja att köra på ett livebet. Förutom e-sport finns det också massor av annan sport på sidan. Dessutom kan du livestreaming se massor av sport, allt du behöver göra är att vara med och betta på matchen så kolla in Leo Vegas sportsbook!

Betsson

Betsson är en annan jätte som många väljer att registrera sig hos. Anledningen till det är det enorma utbudet av spel, både när det gäller casinospel men särskilt odds. I deras sportsbook hittar du även möjligheten att spela på e-sport. Utbudet här är dessutom större än hos de flesta konkurrenterna. Exempelvis hittar du LoL, CS:GO, Overwatch och Starcraft II på sidan, för att bara nämna några stycken.

Bet365

Ifall varken Betsson eller Leo Vegas skulle falla dig i smaken kan du alltid prova Bet365. Dels har de oftast riktigt bra välkomstbonusar och sedan är utbudet av e-sport mycket bra, både när det gäller liveodds såväl som vanliga odds. Utbudet är bra både sett till antal sporter, men också antal turneringar i varje sport.


Välkommen

Välkommen till Sportlobbyn. Här kommer det som du kanske redan förstår att skrivas om sport men även om spel som kan vara av intresse. Vi, Kenneth och Erik är två sport- och speltokiga killar som ser till att det kommer att finnas läsvärda artiklar på denna sajt.

Facebook

Senaste Nytt