Skapa en livsstilsförändring

Det har nyss varit nyår och du kanske har avgett något löfte om att börja träna eller något annat som är bra för dig. Vi har lätt att ge löften just vid nyår och hur många gånger håller vi dom? Handen på hjärtat? Det kanske är dags att en gång för alla ta tag i detta och skapa en livsstilsförändring.

I och med denna förändring så är det inte bara träning som ingår, utan även kost och hur du lever ditt liv. Inte för att du måste bli någon nörd som tränar och väger varje bit mat du stoppar i dig. Inget fel i det men det kanske är att ta vatten över huvudet direkt så där. Träning och en god kost leder till en god hälsa det är bevisat.

Du kan läsa mer här om du har lust om just träning, hälsa och kost. Det är viktigt att man inte ger efter när man väl kommit igång. Därför är det viktigt att sätta upp små mål med din förändring. De där stora förändringarna som man väljer slutar ofta på fel sätt. Små mål och delmål är bra att sätta för att klara av sina utmaningar.

Ta gärna hjälp av vänner och bekanta som hjälper dig på vägen. Är ni fler som siktar mot samma mål så blir det hela så mycket enklare. Då har ni varandra att luta er emot och ni kan peppa varandra då någon känner att det är för jobbigt. Ensam är inte stark i detta läge. Hjälp varandra att skap en förändring i livet.


Välkommen

Välkommen till Sportlobbyn. Här kommer det som du kanske redan förstår att skrivas om sport men även om spel som kan vara av intresse. Vi, Kenneth och Erik är två sport- och speltokiga killar som ser till att det kommer att finnas läsvärda artiklar på denna sajt.

Facebook

Senaste Nytt