Hockeyns fantastiska värld

Det är många som har ishockey som stort intresse. Både unga och äldre bänkar sig framför tv apparaterna när det sänds någon match. Ganska stor del av vår befolkning är utövare av denna sport. Det finns i princip en stor hockeyklubb i landets större städer. Alla klubbar spelar inte i SHL utan spelar i någon lägre liga. 

Det finns sektioner i de flesta klubbarna för barn och ungdom. I många klubbar så är detta en bra plantskola för seniorlaget att få nya intressanta spelare. Så klart har hockeyn utvecklats genom åren och det går inte att jämföra med hur det var förr. Det finns ett nu och då och vi har tittat lite i backspegeln i en tidigare artikel om detta. Läs även den artikeln om du har ett intresse om hur det var förr med ishockeyn.

Idag så är det så mycket enklare med hockeyn. Inga unga behöver skotta upp sina egna ishockeyplaner utan det finns många arenor där man får möjlighet att utvecklas som hockeyspelare. Oftast så finns det en stor organisation runt det hela idag som styr upp träningar och matcher. Om du har ett intresse av hockey så ta kontakt med någon klubb på den ort där du bor.


Välkommen

Välkommen till Sportlobbyn. Här kommer det som du kanske redan förstår att skrivas om sport men även om spel som kan vara av intresse. Vi, Kenneth och Erik är två sport- och speltokiga killar som ser till att det kommer att finnas läsvärda artiklar på denna sajt.

Facebook

Senaste Nytt