Hängivna supportrar

De flesta sporter som genomförs har hängivna supportrar som följer alla de matcher och evenemang som spelas och genomförs. Utan dessa hängivna supportrar så skulle det vara allt för tråkigt både för spelare och publik.

Vissa föds in i ett lag eller sport och på så sätt får hänga med från barnsben på olika evenemang som föräldrar åker på. Många gånger så är det stadens hockey- eller fotbollslag som man gärna hejar fram till vinst på både hemma och bortamatcher. Man ser till att man visar vilket lag man hör till så att säga genom att använda lagets färger med matchtröjor och annat som supportar laget.

Det spelar ingen roll om bortamatchen är långt bort på annan ort så följer man matchen framförallt på plats eller via nätet om man inte har möjlighet att åka med supporterbussen som brukligt. Den gemenskapen som finns i en supporterklubb är många gånger svårslagen då alla har ett och samma mål. Att heja fram sitt favoritlag till seger. Med en seger i ryggen blir hemresan betydligt enklare.

Förvisso kan nederlaget bli hårt om laget i en hjärta förlorar. Men då har man sina supporterkamrater att förlita sig till och man kan sörja förlusten tillsammans. många kan ha förutfattade meningar om olika supporterklubbar, men i de flesta fall så är det sköna personer som inget annat vill än att heja på sitt lag. Det kan se mycket stökigare ut på en läktare än vad det egentligen är.


Välkommen

Välkommen till Sportlobbyn. Här kommer det som du kanske redan förstår att skrivas om sport men även om spel som kan vara av intresse. Vi, Kenneth och Erik är två sport- och speltokiga killar som ser till att det kommer att finnas läsvärda artiklar på denna sajt.

Facebook

Senaste Nytt