Fotbolls EM 2016

Fotbolls-EM 2016 i Frankrike börjar leda mot sluttampen och som vanligt tätnar det i slutstriden om mästerskapsbucklan. Framtiden får som så många gånger förr utvisa vilket utav lagen som tar sig hela vägen i mål och därigenom krönas till Europas främsta fotbollsnation 2016.

Om vi lite snabbt blickar tillbaka på några utav händerlserna under årets Fotbolls-EM så kan vi ganska snabbt konstatera att evenemanget hittills varit lyckat. Säkerhetsmässigt har ingen terrorist lyckats göra livet surt för alla de fotbollsälskande fansen (ta i trä), invigningen var i mångt och mycket en fest i sig med vår egen Zara Larsson i händelsernas fokus och kärleken till fotbollen har stundtals byggt broar även mellan rivaliserande nationer.

För Sveriges del har det dock gått tyngre men det är som det är med detta och som vanligt när det gäller fotboll så är det egentligen väldigt små skillnader som avgör om ett lag tar sig vidare hela vägen eller inte. De viktiga är att vi rullade boll och försökte spela vårt eget spel.

Runt om på nätet tvistas det just nu flitigt om vilka utav semifinalisterna som är givna i finalen. Här på sportlobbyn anser vi oss dock för erfarna för att göra ett sådant utlåtande, då det så att säga slagit tillbaka på oss förr och låter därför de som vi anser är bättre lämpade än oss avgöra vilka utav de fyra lagen som har bäst chanser att ta sig vidare. Inför de resterande matcherna rekommenderar vi dock er som gillar att lägga en slant på dessa att ni ser till att jämföra olika spelbolag på nätet. Faktum är att de kan skilja mycket när de kommer till vad som erbjuds, bland annat när det kommer till de olika matchoddsen.

Härnäst stundar de sista förberedelserna för oss på sportlobbyn, som att inhandla diverse snacks och favoritöler, innan domaren tar till orda och blåser i pipan för att klargöra att den första utav semifinalerna är i full gång. Visst är fotboll underbart!


Välkommen

Välkommen till Sportlobbyn. Här kommer det som du kanske redan förstår att skrivas om sport men även om spel som kan vara av intresse. Vi, Kenneth och Erik är två sport- och speltokiga killar som ser till att det kommer att finnas läsvärda artiklar på denna sajt.

Facebook

Senaste Nytt