Börja träna Brasiliansk Jiu-Jitsu

 

En sport som blivit extremt populär runt om i världen är Brasiliansk Jiu-Jitsu. Det är en sport som härstammar från den japanska jiu-jitsun samt judon men som under åren utvecklats och blivit en egen gren inom kampsporten. Från början utvecklades Brasiliansk Jiu-Jitsu i ett självförsvarssyfte men har på senare tid blivit en omtyckt sport av många. Köp det du behöver och testa på sporten du med.

En sport som passar alla

Brasiliansk Jiu-Jitsu är en sport där teknik alltid går före fysik. Det här göra att mindre motståndare med bra teknik har stor chans att vinna mot en större motståndare med bra fysisk men med sämre teknik. Alla som vill kan utöva Brasiliansk Jiu-Jitsu. Det spelar ingen roll om du är liten eller stor, förutsättningarna är detsamma.

Handla det du behöver online

Om du handlar din utrustning samt träningsredskap online får du mer tid över till att utöva själva sporten. Online kan du nämligen göra dina inköp medan du sitter på bussen på väg till träningen eller medan du väntar på att dina popcorn ska bli färdiga. Du kan på ett snabbt sätt jämföra olika artiklar med varandra för att hitta det som passar dig allra bäst.


Välkommen

Välkommen till Sportlobbyn. Här kommer det som du kanske redan förstår att skrivas om sport men även om spel som kan vara av intresse. Vi, Kenneth och Erik är två sport- och speltokiga killar som ser till att det kommer att finnas läsvärda artiklar på denna sajt.

Facebook

Senaste Nytt