Betting på sport

En del som tillför lite extra spänning till fotbolls- eller handbollsmatchen är att betta på sporten. Det betyder att man satsar pengar på vem som ska vinna matchen. Det låter väldigt enkelt, men vill man faktiskt vinna pengar behöver man vara lite smart när man ska spela. 

Det första är att efterforska lagen som ska möta varandra. Se exempelvis tillbaka på gammal fotbollsstatistik, se hur många gånger de mött varandra tidigare och hur det gått i dessa matcher. Det går lätt att utröna om ett lag ligger i en annan liga än motståndarna och då gör man gott att satsa sina pengar på det laget. Se också hur det går de invividuella spelarna mår: kanske någon är skadad är gör sin första match efter en tids sjukdom. Sådana saker sänker oddsen för laget och det kan vara värt att satsa på motståndarna även om oddsen ger fördelen till det andra laget. 

Är man nybörjare kan man leta efter tips på nätet. En del sajter erbjuder dagens speltips, så det finns alltid några odds man kan spela varje dag om man så önskar. Dagens speltips brukar komma från personer som sysslat med betting under många år och som har ett genuint intresse för sporten. De har också ett öga för fördelaktiga odds som spelsajterna kanske missat eller felbedömt (enligt dem). Har man tur så hittar man en expert som gör bra bedömningar om och om igen, så man har råd man kan lita på.

Därefter kan man skapa sin egen spelbok där man loggför vad och hur man spelar. Det är bra att hålla lite statistik på sig själv och undersöka hur mycket man vinner och förlorar. Förlorar man ofta borde man se över sin strategi och vilka tips man följer.


Välkommen

Välkommen till Sportlobbyn. Här kommer det som du kanske redan förstår att skrivas om sport men även om spel som kan vara av intresse. Vi, Kenneth och Erik är två sport- och speltokiga killar som ser till att det kommer att finnas läsvärda artiklar på denna sajt.

Facebook

Senaste Nytt